Get Adobe Flash player

Gigi proizvodi

GIGI logoGIGI Cosmetisc Labaratories postoji 1957. godine. Osnivač je pokojni Elizier Landau, a kompaniju je naslijedio i uspješno je vodi sin Ron Landau. Za više od 50 godina postojanja kompanija je postigla svjetsko priznanje u istraživanju i stvaranju kozmetičkih proizvoda bazirajući se na kontroli kvalitete i najvišim standardima proizvodnje.

GIGI, vodeća kozmetička kompanija u Izraelu, prilagođava proizvode različitim tipovima kože i klimatskim uvjetima objezbjeđujući našim brojnim klijentima uživanje u savršenim rezultatima. Tokom mnogih godina rada, GIGI stavlja poseban naglasak na proizvodnju preparata visokog standarda koji sadrže efikasne, prirodne supstance, kao i na način istraživanja i ostvarenja istaknutih izraelskih kemičara.

Testovi efikasnosti vršeni u nezavisnim profesionalnim labaratorijima i istraživačkim institutimadokazali su izvanrednu efikasnost GIGI proizvoda.
Svi GIGI proizvodi su svrstani u posebne palete, a svaka od tih paleta ima namjenu za određeni tip i stanje kože. Pojedine palete spadaju u cosmeceutice, što znači da imaju i ljekovito djelovanje. Voda i mulj iz Mrtvog mora kao bogat izvor soli i minerala obilno se koristi u GIGI proizvodima.

Svi preparati posjeduju zaštitne faktore različitih jačina, što je i naznačeno na svakom pojedinom proizvodu. Proizvodi su ugodnog mirisa, a svaki od tih mirisa je hipoalergent.

Kao brend koji dolazi sa Istoka GIGI podrazumijeva primjenu manualne tehnike pri upotrebi svih preparata. Pored toga, većina se proizvoda može unositi u kožu i putem aparata. Svi proizvodi se mogu međusobno mješati u zavisnosti od ppotrebe klijenta.

Znanje o svim proizvodima i njihovom međusobnom kombiniranju stiču profesionalni treneri na GIGI Academy u Izraelu i dalje ga prenose kozmetičarima u svojoj zemlji.

PALETE

ALOE VERA VITAMIN E EYE CARE
KROTONIC PEEL
NEW AGE
RETINOL FORTE
OXYGEN PRIME
DERMA CLEAR
LOTUS BEAUTY
GLYCOPURE
SNC
C&A
BIOZON
ENZYMATIC
COLLAGEN ELASTIN
MER & VERT SPA    
   

 

Share/Save

Salon ljepote Pasadena

U našem Salonu ljepote Pasadena u ponudi imamo slijedeće usluge za žene i muškarce:
 

Isprobajte GIGI proizvode

Svakog radnog dana u Salonu ljepote Pasadena možete probati i detaljno se upoznati sa širokom paletom GIGI proizvoda. Za sve usluge koje nudimo koristimo isključivo profesionalnu GIGI kozmetiku.
 

Prezentacija GIGI kozmetike

Ukoliko želite da održimo prezentaciju proizvoda kozmetike GIGI u Vašem kozmetičkom salonu, slobodno nas kontaktirajte putem maila, telefona ili mobitela.