Get Adobe Flash player

Njega tijela

Njegovano tijelo daje nam samopouzdanje i mogućnoat nošenja odjeća koja iskazuje našu osobnost, ali i prezentira našu higijenu, odnosno pažnju koju pridajemo našoj ljepoti.
 
U našem salonu nudimo slijedeća usluge za njegu tijela:
  • Antcelulitna masaža
  • Limfna drenaža
  • Kavitacija
  • Piling cijelog tijela
  • Peel off maske za tijelo (detoksikacija)
  • Radiofrekvencija tijela
  • Cryolipoliza
Anticelulitna masaža
Masaža nogu i stražnjice odabranom mješavinom eteričnih ulja koja djeluju na smanjenje celulita.
 
Pospješuje cirkulaciju, izmjenu tvari i učvršćuje tonus kože,te ubrzava eliminaciju toksina i nakupljenih masnih stanica na kritičnim mjestima. Vrlo je djelotvorna, praktički obavezna uz anticelulitne tretmane.
 
Tretmanima poboljšavamo prokrvljenost dijelova tijela pogođenih celulitom, otklanjamo edeme, odnosno pospješujemo izlučivanje suvišne tekućine.
Tretman traje 30 minuta
Limfna drenaža
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.
 
Manji zastoj limfe događa se svakodnevno, pri dužem stajanju zbog sile gravitacije. Veći i kompleksniji zastoji limfe događaju se nakon nekih operacijskih stanja i/ili bolesti. Karakterizirani su otokom na ekstremitetima.
 
Limfna drenaža aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi  za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva. Pod normalnim okolnostima limfnim sustavom svakodnevno protječe oko 4 litre tekućine. Limfni sustav igra ključnu ulogu kod imunosnog sustava tijela. Limfna drenaža koristi anatomske i fiziološke spoznaje o sustavu cirkulacije čovjeka. Stimulira aktivnost limfnih vodova, obnavlja prolazak limfe na kritičnim točkama i ubrzava metabolizam tkiva.
Tretman traje 30 min.
Kavitacija
Kavitacija je liposukcija bez noža. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana (1-4cm). Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.
Tretman traje 30 min.
Radiofrekvencija tijela
Najnovija metoda nekirurškog liftinga lica i liječenja celulita
Dubinskim zagrijavanjem kože ,odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu.Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja koze ,odnosno omekšavanja , poravnavanja bora te podizanja podočnjaka i smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. Preporuča se 6 tretmana u razmaku od tjedan dana , ali su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.
Također liječi i smanjuje celulit u svim stadijima zbog snažnog stvaranja kolagena koji potiskuje i reducira celulit.Odlična je dopuna kavitaciji ili drugim anticelulitnim tretmanima.
Tretman traje 30 min.
 
Cryolipoliza

Previše masnoće može naštetiti vanjskom izgledu i otežati sposobnost kretanja,uzrokovati i različite bolesti.Previše masnog tkiva može biti smješteno na različitim dijelovima tijela;uključujući bedra,         stražnjicu,trbuh,koljena,leđa,lice,podbradak,ruke i druga područja.Masno tkivo je osjetljivo na nisku temperaturu što ima za posljedicu staničnu smrt.Jednom uništena masna stanica je nepovratna.Tretman Cryolipolize je bezolan i siguran, jer nema utjecaja na okolno tkivo.Metoda hlađenja,korištenjem Cryolipolize je u osnovi različita od drugih neinvazivnih metoda ili minimalno invazivnih metoda,te je odobrena kao najučinkovitija u uklanjanju masti.Za dijelove tijela s puno i manje masnoća,kao što su    bokovi i naslage na stražnjem dijelu tijela,(iznad kukova i s obje strane struka),trbuha i masnoće na  stražnjici,cryolipoliza može dati zadivljujuće rezultate.                                                                                                                                 Tehnologija hlađenja                                                                                                                  Trgliceridi u mastima će se pretvoriti u kruto stanje pri prilično niskoj temperaturi.Koristi naprednu tehnologiju hlađenja kako bi selektirao ciljano mjesto masnih ispupčenja i eliminira stanice postupnim procesom koji ne šteti okolnom tkivu a smanjuje neželjenu masnoću.Kada su stanice masnoće izložene procesu hlađenja one potiču proces prirodnog uklanjanja koji postepeno reducira debljinu masnog sloja.Masne stanice u tretiranom području se nježno eliminiraju kroz normalni tjelesni metabolizam da bi se uklonila neželjena mast.Tretman cryolipolize je osmišljen za uklanjanje lokaliziranog nakupljenog masnog tkiva za zdrave osobe ali nije namijenjen za smanjivanje prekomjerne težine.Tretmanima cryolipolize se ne liječi pretilost,već je namijenjen isključivo uklanjanju viška masnoće na navedenim dijelovima tijela.  

 
 

 

Share/Save

Ekskluzivni smo zastupnici

Na području Hrvatske od 2008. god. ekskluzivno zastupamo GIGI kozmetičke proizvode. Osim našeg Salona ljepote Pasadena, opskrbljujemo još mnoštvo kozmetičkih salona GIGI profesionalnom kozmetikom.

Prezentacija GIGI kozmetike

Ukoliko želite da održimo prezentaciju proizvoda kozmetike GIGI u Vašem kozmetičkom salonu, slobodno nas kontaktirajte putem maila, telefona ili mobitela.