Get Adobe Flash player

Masaže

Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam. Glavobolje , umor, stres, bolovi u mišićima, sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavnim instrumentom – rukama.
 
Samo jedna kratka masaža može imati nevjerojatan učinak na cijelo tijelo. Osim izravnog fizičkog, koristi i za poboljšanje cirkulacije, olakšavanja probave, opuštanja mišića, opuštanje od stresa.
 
Prije masaže se istuširajte da koža bude čista i spremna da upije eterična ulja. Ne koristite dezodorans i razne kreme za tijelo prije masaže jer  oni onemogućuju djelovanje ulja. Nemojte jesti glavni obrok neposredno prije masaže jer tjelesni sustav mora prenaporno raditi da bi probavio hranu, pa se tijelo ne može potpuno opustiti. Također prije tretmana izbjegavajte alkohol.
 
Poslije masaže pijte puno tekućine do kraja dana kako bi potaknuli bubrege u eliminaciji toksina. Nemojte se tuširati nekoliko sati kako bi koža upila ulja i kako bi započeo proces detoksikacije. Također izbjegavajte alkohol do kraja dana kako bi tijelu dali priliku da se potpuno oslobodi od toksina.
 
Masaža se ne preporučuje osobama sa povišenom temperaturom, kod akutnih ozljeda, lomova, iščašenja, istegnuća, kod infekcija i akutnih upala, zaraznih kožnih bolesti, hemofilije, bolesti krvnih žila, malignih bolesti i bolesti unutrašnjih organa. Osobe sa povišenim krvnim tlakom i trudnice svakako se moraju konzulirati sa liječnikom.
 
U salonu nudimo slijedeće masaže:
  • Masaža cijelog tijela
  • Parcijalna masaža
  • Masaža ruku
  • Masaža stopala

Trajanje tretmana ovisi o odabranom tretmanu.

Share/Save

Ekskluzivni smo zastupnici

Na području Hrvatske od 2008. god. ekskluzivno zastupamo GIGI kozmetičke proizvode. Osim našeg Salona ljepote Pasadena, opskrbljujemo još mnoštvo kozmetičkih salona GIGI profesionalnom kozmetikom.

Prezentacija GIGI kozmetike

Ukoliko želite da održimo prezentaciju proizvoda kozmetike GIGI u Vašem kozmetičkom salonu, slobodno nas kontaktirajte putem maila, telefona ili mobitela.