Get Adobe Flash player

Eye Care

Inovativna linija za očnu zonu i usne njeguje, štiti i regenerira ova područja  lica. Proizvodi eye care palete dostupni su za kompletan tretman u salonu, kao i za kućnu njegu.
Korištenjem ovih proizvoda rješava probleme kao što su napuhanost  i podočnjaci, tamni kolutovi, bore, suhoća  i dehidriranost delikatne kože očne zone.
 
Tri nove aktivne supstance:
  • Regu age- peptidi iz soje i riže koji smanjuju tamne kolutove i napuhanost.
  • Pepha tight- polisaharidi dobijeni  iz algi daju lifting efekat jer povećavaju sintezu kolagena i štite stanice kože od oksidativnog stresa.
  • Haloxil- proteini koji eliminiraju  tamne kolutove i napuhanost, spriječavaju iritacije i štite od štetnog djelovanja  uv zraka.
Eye care proizvodi također  sadrže aktivne supstance sa hidratizirajućim  i protektivnim djelovanjem. Svi su oftamološki i dermatološki testirani te su primjenljivi  i za osobe koje  koriste  kontaktne  leće. Air-less sistem pakiranja  daje maksimalnu zaštitu i higijenu.
 
EYES CARE & LIPS DELICATE CLEANSER
Nježno sredstvo za uklanjanje make up-a koje sadrži aktivne čistače, hidratizira kožu i smiruje ju.
Pri čiščenju očne i usne zone ne mijenja PH vrijednost.
Aktivni sastojci: Minerala ulja, glycerin, tea lactate, urea,
Upotreba: Eye & lips delic.cleanser nanijeti na vatu i nježno očistiti očnu zonu i područje oko usana. Koristiti ujutro i navečer. Kompletan tretman sa Eye Care Comfort Serum.
Pakiranje: 22022  Eyes & lips delicate cleanser 180 ml
EYE CARE GEL FOR PUFFINESS & DARK CIRCLES
Lagani gel koji je namijenjen za njegu očne zone,protiv napuhanosti,tamnih podočnjaka i mimiko bora.Štiti kožu od štetnih sunčevih zraka.Sastojci koji se nalaze u gelu djeluju antiupalno,antibakterijski i UV filter.Dobar je kao podloga za šminku.
Aktivni sastojci:Haloxil,Pepta Tight,Regu Age,Ephilobium Angustifolin
Upotreba:Gel se nanosi u jutro kako bi njegove komponente mogle uspješno djelovati na mimiko bore koje u toku dana se događaju.Nježno nanosimo gel na očnu zonu vrhovima prstiju.
Pakiranje: 22020  Eye care gel dark circles   100 ml
                  22004  Eye care gel dark circles     20 ml
EYE CARE INTENSIVE CREAM
Bogata hidratizirajuća krema za očnu zonu. Tretira znakove starenja i utjecaj štetnih UV zraka. Održava vlažnost očne zone, koža je mekana i gipka,jača vezivno tkivo, smanjuje napetost očne zone i smanjuje umor.
Aktivni sastojci: Haloxil,Pepta Tight,Regu Age,Squalan Allantoin,Karit butter,čaj od šipka,Dimetricone
Upotreba: Ova hranjiva krema nanosi se navečer na serum.
Pakiranje: 22006  Eye Care Cream   20 ml
EYES CARE & LIPS TREATMENT MASK
Ovo je bogata krem-maska koja se može primijeniti i na cijelu kožu. Osim sastojaka koje sadrži kao i cijela paleta proizvoda ova maska sadrži još i kakao butter.
Aktivni sastojci: Glycerin, Proteini Soje i Riže, Shea Butter, extrakt algi.
Upotreba:U kućnoj njezi nanosi se navečer neposredno prije spavanja.Masku možemo ostaviti da djeluje cijelu noć ali je možemo ukloniti nakon 10 minuta nježno sa Eye & Lips Delic.Cleanser koristeći vatu. Njeguje i okrepljuje očnu i usnu zonu.
Pakiranja:  22016  Eyes care & lips treatment mask  100 ml
                    22010  Eyes care & lips treatment mask   20 ml
EYE CARE COMFORTE SERUM
Lagani serum koji reducira napuhanost,tamne podočnjake te pojavu mimiko bora. Preporučuje se za muškarce i žene. Pomaže pri drenaži. Otklanja znakove umora. Spriječava opuštanje kože na očnoj zoni.
Aktivni sastojci: Haloxil,Pepta Tight,Regu Age,Ephilobium Angustifolin
Upotreba: Nanosi se na očnu zonu ujutro kako bi zaštitili očnu zonu u toku dana od vanjskih štetnih utjecaja ili navečer ispod kreme za njegu očne zone.
Pakiranje:  22018  Eye Care Comforte Serum  100 ml
                   22008  Eye Care Comfort Serum      20 ml
 

 

 

Share/Save

Salon ljepote Pasadena

U našem Salonu ljepote Pasadena u ponudi imamo slijedeće usluge za žene i muškarce:
 

Ekskluzivni smo zastupnici

Na području Hrvatske od 2008. god. ekskluzivno zastupamo GIGI kozmetičke proizvode. Osim našeg Salona ljepote Pasadena, opskrbljujemo još mnoštvo kozmetičkih salona GIGI profesionalnom kozmetikom.

Isprobajte GIGI proizvode

Svakog radnog dana u Salonu ljepote Pasadena možete probati i detaljno se upoznati sa širokom paletom GIGI proizvoda. Za sve usluge koje nudimo koristimo isključivo profesionalnu GIGI kozmetiku.
 

Prezentacija GIGI kozmetike

Ukoliko želite da održimo prezentaciju proizvoda kozmetike GIGI u Vašem kozmetičkom salonu, slobodno nas kontaktirajte putem maila, telefona ili mobitela.