Get Adobe Flash player

Biozon

Biozon double effect performing serum je najefikasniji proizvod za eliminaciju bora.
„IDB light“ je aktivna supstanca koja se po prvi put koristi u Izraelu. Ovaj izvanredni sastojak, patentiran kao izbjeljivač, bazira se na idebenone koji je inkapsuliran i na taj način dublje i bolje djeluje u koži.
 
BiozonBiozon double effect performing serum uvodi jedinstvene aktivne sastojke u polje kozmetike:
  • aktivni Syn-ake ekstrakt,
  • argireline,
  • antarcticine.
Ove supstance djeluju na nervne stanice tako što blokiraju mišićne kontrakcije.
Syn-ake i Argireline djeluju na receptore nervnih stanica mišića kože lica i blokiraju kontrakcije koje su glavni uzročnici bora.
Blokiranjem mišićne kontrakcije inhibiramo odumiranje  elastičnih vlakana i na taj način odlažemo nastanak bora. Antarcticine izvanredno čuva kožu od isušivanja pri jako niskim temperaturama i obezbjeđuje bolju povezanost i čvrstoću slojeva epiderme.
Zahvaljujući ovom proizvodu koža izgleda  ljepše i mlađe na duže staze, a rezultati su vidljivi momentalno.
Biozon double effect performing serum se koristi svakodnevno, ujutro i navečer, i može se aplicirati  na lice, vrat i očnu zonu.
 
Upotreba:zbog velike koncentracije dovoljno je nekoliko kapi nanijeti na izražene bore, a za optimalne rezultate najbolje je nanositi dva puta na dan,ujutro i navečer.
 
Pakiranje: 29124  Biozone  50 ml
 
Share/Save

Salon ljepote Pasadena

U našem Salonu ljepote Pasadena u ponudi imamo slijedeće usluge za žene i muškarce:
 

Ekskluzivni smo zastupnici

Na području Hrvatske od 2008. god. ekskluzivno zastupamo GIGI kozmetičke proizvode. Osim našeg Salona ljepote Pasadena, opskrbljujemo još mnoštvo kozmetičkih salona GIGI profesionalnom kozmetikom.

Isprobajte GIGI proizvode

Svakog radnog dana u Salonu ljepote Pasadena možete probati i detaljno se upoznati sa širokom paletom GIGI proizvoda. Za sve usluge koje nudimo koristimo isključivo profesionalnu GIGI kozmetiku.
 

Prezentacija GIGI kozmetike

Ukoliko želite da održimo prezentaciju proizvoda kozmetike GIGI u Vašem kozmetičkom salonu, slobodno nas kontaktirajte putem maila, telefona ili mobitela.